dissabte, 8 de novembre del 2008

Ja ho tenim això

al poble hi ha diferents generacions, es obvi, podriem anomenar la de la plaça dels peixos, els del parque, el bar Tiana una mica englobant a moltes aquestes i d'altres etc. Però clar, jo sóc de la que és va iniciar passant les estones a la Ben Plantada (la BenPlan) i es podria dir que a la vegada som una de les generacions més apagades en el que seria l'organització d'esdeveniments, pollos, eventos, concerts... que contribueixin a fer més actiu l'oci d'aquest poble...

I és per aixo que des d'aqui vull donar suport a la meva generació, i dir-vos que encara no està tot dit, encara hi som a temps i que a sobre a la BenPlan li han sortit pajaritus del cap!!!

Això es massa!!!! jo no m'ho vull perdre!!!!!

10 comentaris:

marçal guasch ha dit...

genial tio! molt maco però sobretot et premio l'iniciativa que tens.

Unknown ha dit...

Velcroman!

La veritat es q aquests inicis an marcat la diferencia amb les generacins q pujen...en los parkes ya no hay niños, internet los atrapo en sus redes!!
Els meus records son al poble, d'un lloc a un altre, corrent d'una banda a l'altra...i els nens d ara circulen dins una bombolla internauta, amb la Wii Fit ja en tenen prou x moure's en 20 m2 d habitació..A donde van todos esos muchachos sin alas?¿
Així q si creiem q stavem apagats..els d avui en dia no veuen ni la llum!

TiC-TaC-TiC-TaC el temps no enten..els nens xampinyons, els hi dic jo. X la festa major van apareixer d cop i volta sota la llum d la luna lunera tota una multitut d nens fantasmes x allí campant..van sortir d cop..allà sentats a les grades dels tele..allà mirant com si d'un món nou es tractes..cares desconegudes..mirades perdudes..Els de villa-arriba no baixen a villa-abajo! papá-mamá ens podem kedar més ratu? preguntava la bentafocs quan sonava la ultima campanada. Volen fer poble!

Mi niña Clàudia trabaja más q yo en la obra..són las ocho y aun ta aciendo debere.. Ya la llevo yo al parke de las palomas!! vengaaa hombreeee!!! titu precisament lu unik q alimentaves era la panza cervecera q portaves incorporada! amb dos memos al costat flipats mirante pensant: joer un bocadillo, una pieza d fruta y su botellita d agua, más el tuper para comer buff..venga hombree!!! xq no pases el ratu primer cn tú Claudia mentres sopes? i dspues ya iras a ver las palomas!!! No nem bé..Al cap i a la fi jo et donu el meu suport xo sta complikada la cosa.

Em sembla perfecte akestes manualitats q fas i com, sin beberlo ni comerlo li surten pajaritus al cap a la gran BenPlan.

lilu :*

eric ha dit...

gràcies marci!!

i a tu clara dir-te q es totalment veritat això de q van apereixer tots per festa major i es van posar alla a observar com si no ho hagessin vist mai!!!
tot i q jo tampoc stava per veure gaires coses!!!
Crec que l'augment d'apalanke de les properes generations no ens pot convertir en persones conformistes.!!! cadascú lu seu i nosltres de moment encar hem de demostrar q hi som!!! alas barricadas !!! viva la revolución!!!!! jajaj
muntem algo o q¿??¿?

G. Permanyer ha dit...

Molt guai! Jo al meu poble sí que sóc de la generació que monta pollos però mai tindré els pebrots de fer que a una estàtua local li surtin pajaritus del cap!
Ah! I també estic d'acord amb la clara que les generacions playstation- messenger- wifi ja no surten a correr pel carrer... s'hauran pelat mai els genolls?

Santi ha dit...

Nolis ja saps que t'estimo molt...
Però lo de la Clara no m'ho imaginava....
No conec la història de la Benplan però si q stic d'acord amb això de lapeople a CASA i fer esport amb la Wii...

Jo formo-formaré part d'aquesta rebelión!!!!

El comando ara ja si que está OPERATIVO

Alba i Mar ha dit...

ei, molt xulo el video!
li queda molt bé a la ben plantada, sembla qeu hagi d'anar a fer un vol

lia ha dit...

ostres!! jo ja ho havia pensat, que aquestes generacions son mes apalancats, no som de liar pollos...pero tot pot canviar...!!

moi de tiana ha dit...

que cabrón!
com t'ho curres tiu...
per cert, que diria que també sou una mica la generació dels teletubis, no?
del parc, vull dir...
ale, fins ara generator!!

eric ha dit...

si si totalment generació teletubis!!! però avans de constituirse com a multinacional els teletubies tenia diferents subseu repartides pel poble...

Uri ha dit...

fisno fisno....!