dilluns, 14 d’abril del 2008

UNA "NECDOTA"

Avui tornava de la feina amb el cotxe, i cansat d'escoltar els mateixos cd's de sempre, he decidit posar la ràdio. A la ràdio sonava una cançó d'aquestes del Top Ten de la listas de exitos... llavors ha sigut quan fent el recorregut per les diferents memòries de la ràdio, en ves de canviar l'emisora, he pujat el volum, que estava en el número 14, perquè jo sóc dels que mai deixen el volum al número 13, al igual que tothom imagino, bé és igual, en definitiva, un cop el volum ha arribat al 21, (en el meu cotxe al 21 ja comença a sonar fort) m'he enrecordat que quan una cançó es una mica dolenta, només cal pujar-la de volum i el tema millora, si més no, a mi m'ho sembla...
Jo ja el sabia aqest "trucu" però feia temps que no el recordava, Així que si no t'agrada una canço, puja el volum i "au" ja posaràn unaltre de millor!!!!

1 comentari:

marçal guasch ha dit...

que cabron! ets un pou sense fons, cuanta sabiduria amagues. Doncs no ho sabia, potser per això sempre havia pensat que jo era el millor guitar player del món...i no, tampoc mai m'havia plantejat no posar mai el volum al 13, pero si vols fem una secta a partir d'aquest principi, ja em diràs algo.